MELD JE NU AAN VOOR JE MOTORRIJBEWIJS

 

Lesprijzen voor motorrijles

Goede slagingspercentages, met relatief weinig lessen is onze kracht. Daarnaast les je bij ons altijd met dezelfde instructeur. Wij vinden persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Bij Rijschool TipTop krijg je op een leuke en gestructureerde manier autorijles in Groningen en omstreken met veel aandacht voor gevaarherkenning en verkeersinzicht.  Rijschool TipTop is dé rijschool van Groningen en omstreken.

Wij hanteren verschillende pakketten. Zo kun je eenvoudig een inschatting maken van wat het rijbewijs jou gaat kosten. Om te bepalen welk pakket voor jou het beste is kan je het beste samen met ons een keuze maken uit één van de pakketten.

Uiteraard hoef je niet voor een pakket te kiezen en kan je bij ons ook losse lessen afnemen.

*Pakket 4 is geldig als twee leerlingen elke les samen kunnen rijden.

Direct beginnen met rijden? Meld je dan nu aan en kies voor één van onze voordelige pakketten!
  • Geen wachttijden
  • Voordelige tarieven
  • Elke les duurt 60 minuten
  • Altijd dezelfde rijinstructeur
  • Les in het Nederlands, Engels of Duits
  • Betalingsregeling mogelijk
  • Flexibele lestijden

PROEFLES

Neem nu een proefles en kijk welk pakket bij je past. Natuurlijk kun je ook kiezen voor losse lessen, zodat je de betalingen wat kunt uitspreiden. Ons doel is om elke leerling zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te laten slagen.

PROEFLES AANVRAGEN

 

THEORIE

Voordat je praktijkexamen kunt doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Als je dit examen haalt ontvang je een theoriecertificaat. Dat certificaat overhandig je bij het begin van het praktijkexamen, samen met enkele andere documenten.

THEORIE BOEKEN

 

Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Product

6 + 8 =